Dallas records

E-adresa se ne prikazuje ispravno? Prikaži u pregledniku

Dallas records

 

 

DOČEK LETA 3 NA KORZU!

 

Grad Rijeka poziva sve sugrađane na doček grupe Let 3 koji će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine od 19.00 sati, na pozornici na Korzu (između Robne kuće Ri i trgovine Zara).

Kao posebni gosti na dočeku Leta 3 nastupit će renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti  - Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL , a izvest će neke od najvećih riječkih rock hitova. Nakon ŠČA-VALA  nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

Slavlje ŠČ počinje u Splitskoj ulici (ispred trgovine Dallas Music Shop Rijeka) odakle će Let 3, na traktoru, u 19.00 sati krenuti preko Korza, prema pozornici. Splitska ulica će od 18.00 do 19.15 sati biti zatvorena za sav promet.Pozivamo sve sugrađane da se pridruže slavlju, zdravici i čestitanju Letovcima na velikom uspjehu koji su ostvarili na ovogodišnjem Eurosongu.

foto | promo

Jedinstveni Let 3 vrhunski je svijetu predstavio Hrvatsku i svoju Rijeku, kamo se konačno vraćaju na zasluženi odmor. Neće, doduše, biti dug jer za deset dana, 25.05. nastupaju u ljubljanskom Kinu Šiška. A ljeto će na zagrebačkoj Šalati završiti u znaku Leta 3 koji 02.09. priprema spektakl neviđenih razmjera! Društvo na velikom open air koncertu radit će im i odlični gosti koje ćemo uskoro objaviti, a budući da ulaznice nestaju vrlo brzo, osigurajte svoju na vrijeme. 

Najavljeni beogradski koncert koji se u Domu omladine trebao održati 19.05., uslijed nedavnih tragičnih događaja odgođen je za novi termin, 06.10. 

 

 

Ulaznice za Šalatu / 02.09.

Ulaznice za Kino Šiška / 25.05. 

Ulaznice za Dom omladine / 06.10.

 

 

* PREUZIMANJE FOTOGRAFIJA *

 


 

Let 3 

Facebook | Instagram | TikTok

 

 

 

Potražite nas na društvenim mrežama:

Dallas records   Dallas records Dallas records

 

Dallas records

Glazbu potraži u riječkom Dallas Music Shopu:

dms-rijeka@mars-music.hr
Splitska 2a, +385 51 332 524

&

SHOP.DALLAS.HR